Aardbeien met balsamicoazijn

Aardbeien met balsamicoazijn

Aardbeien met balsamicoazijn

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

40 minuten

Ingrediënten

250 gr aardbeien, gehalveerd
½ eetl. balsamicoazijn
4 eetl. suiker

Bereiden

In een schaal suiker en balsamicoazijn* door elkaar roeren.
Aardbeien halveren en erdoor scheppen.
30 minuten laten intrekken.

* Balsamicoazijn heeft een prachtige balans tussen zoet en zuur. Deze azijn uit de omgeving van de Italiaanse stad Modena wordt gemaakt van de trebbiano-druif en heeft jarenlang gerijpt in houten vaten. Een scheutje van deze azijn geeft een salade een heel eigen cachet, maar combineert ook wonderwel met aardbeien of ander zomerfruit.

Serveertip:
Lekker met mascarpone ( 250 gr losgeklopt met 2 zakjes vanillesuiker)
Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes